Draagarmen Citroen C5

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CITROEN type:

ModellenUitvoering
C5 I Break
2001 - 2004
Stationwagen
C5 I
2001 - 2005
Hatchback
C5 I
2001 - 2005
Hatchback
Bestelwagen/Bus
C5 II
2004 - heden
Hatchback
C5 II
2004 - heden
Hatchback
C5 II Break
2004 - heden
Stationwagen
C5 III
2008 - heden
Sedan
C5 III Break
2008 - heden
Stationwagen
C5 III Break
2008 - heden
Stationwagen
C5 Aircross
2018 - heden
Terreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

De juiste draagarm vinden voor uw Citroen C5

Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Citroen past.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.