Draagarmen Volvo S60

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw VOLVO type:

ModellenUitvoering
S60 I
2000 - 2010
Sedan
S60 II
2010 - heden
Sedan
S60 II
2010 - heden
Sedan
S60 III
2019 - heden
Sedan
S60 III
2019 - heden
Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Draagarmen bestellen voor uw Volvo S60

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

De juiste draagarm vinden voor uw Volvo

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.