Remschijven Renault Megane

Snel nieuwe remschijven voor Renault Megane nodig? Bestel eenvoudig en snel een nieuwe remschijf voor Renault Megane. Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven door middel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw RENAULT type:

ModellenUitvoering
Hatchback/Van
Hatchback/Van
Megane I
1995 - 2004
Hatchback
Megane Scenic
1996 - 2001
MPV
Hatchback/limousine
Megane I Coach
1996 - 2003
Coupé
Cabriolet
Sedan
Stationwagen
Bestelwagen/Bus
Megane II
2001 - 2011
Hatchback
Bestelwagen/Bus
Hatchback/Van
Cabriolet
Stationwagen
Megane II Sedan
2003 - heden
Sedan
Megane II Sedan
2003 - heden
Sedan
Hatchback/Van
Hatchback
Megane III Coupe
2008 - heden
Coupé
Stationwagen
Hatchback
Hatchback
Bestelwagen/Bus
Megane Cc
2010 - heden
Cabriolet
Megane IV
2015 - heden
Hatchback
Hatchback
Hatchback
Stationwagen
Megane IV Sedan
2016 - heden
Sedan
Stationwagen
Stationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Geperforeerde remschijf Renault Megane

Brembo is een producent met eigen gieterijen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een trillend stuur kan ook door de versleten draagarmen komen. Toleranties worden altijd in acht genomen bij de productie.

Bijpassende remblokken en remschijven

Een grote remschijf heeft 6 boutgaten en een diameter van 400 millimeter Remslangen zijn ook een onderdeel van het remsysteem Een gescheiden remsysteem zorgt voor veiligheid als er lekkage is. Elke Renault heeft een eigen VIN-nummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De legering van het gietijzer bepaald de kwaliteit van de schijf.

Sport remschijven auto

Remschijven voor Renault Megane kopen gaat heel eenvoudig. Snel je nieuwe remschijf voor Renault Megane in huis. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Controle van alle slijtdelen op de auto moet op tijd gebeuren. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controle die wij bij elke order uitvoeren.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.