Remslangen Hyundai SONATA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw HYUNDAI type:

ModellenUitvoering
Sonata II
1988 - 1993
Sedan
Sonata III
1993 - 1998
Sedan
Sonata IV
1998 - 2005
Sedan
Sonata IV
1998 - 2005
Sedan
Sonata V
2004 - 2012
Sedan
Sonata V
2004 - 2014
Sedan
Sonata Vi
2009 - 2015
Sedan
Sonata Vi
2009 - 2015
Sedan
Sonata Vii
2014 - heden
Sedan
Sonata Vii
2014 - heden
Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Lengte van een remslang

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Hyundai SONATA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Hyundai past. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Remslang monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.