Zoek via uw merk
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remschijven & remblokken voor alle automerken

Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit. Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Voor iedere auto hebben wij de beste prijs en de beste kwaliteit remmen op voorraad. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

U vindt de juiste remblokken en remschijven voor uw auto makkelijk via de kenteken zoeker. Door onze grote voorraad heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! 

Originele kwaliteit

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Ons merk ABS wordt dan ook sinds 1983 in meer dan 10.000 garages in heel Europa gemonteerd.

Brembo remschijven en remblokken

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Brakemax sport remschijven

Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg.

De volgende dag thuis bezorgd of afhalen

Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.

Zoeken op kenteken

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Zelf monteren

Vervangen van Remblokken en remschijven is redelijk simpel. Een montagehandleiding in pdf en een montagevideo vindt u op onze montagepagina.


Voordelig laten moteren tegen een vaste prijs

Montage is ook mogelijk in onze werkplaats/ apk-station. Dit gaat volgens vaste tarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Remblokken monteren                €50.00 per as (vooras of achteras)
Remschijven met remblokken     €60.00 per as (vooras of achteras)
Draagarmen - fuseekogels          vanaf €35.00
Wiellagers                                    vanaf €40.00

Wilt u een afspraak maken, bel dan even met onze klantenservice.


Onze remspecialisten helpen u kiezen

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Klantenservice: 0341 267 637