Draagarmen Cadillac Elr

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Elr
2013 - heden
2013 - heden
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac ELR

Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben.

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen.

Defecte draagarm herkennen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Alle Cadillac Elr draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!