Draagarmen Cadillac Series 62

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Series 62 Sedan
1939 - 1964
1939 - 1964
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Rubbers kunnen uitdrogen. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben.

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac SERIES 62

Elke Cadillac heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Alle Cadillac Series 62 draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!