Draagarmen Renault Lodgy

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw RENAULT type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Lodgy
2015 - heden
2015 - heden
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste draagarm vinden voor uw Renault LODGY

Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Renault past.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Defecte draagarm herkennen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Draagarmbussen krijgen vaak speling. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Alle Renault Lodgy draagarmen