voor een deskundig antwoord op uw vraag


Home > Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Onderdelen

Welke onderdelen verkoopt Autopartsonline?
Autopartsonline verkoopt uitsluitend nieuwe EU-TUV GECERTIFICEERDE REMONDERDELEN van alle bekende 1e montage en aftermarket remfabrikanten, zoals: ATE-TEXTAR-JURID-PAGID-BREMBO-BENDIX-BRADI-URPA-NISSINBO-FREMAX-ABS-BRAKEMAX enz. Alle remonderdelen van deze fabrikanten voldoen aan de jongste eisen voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, vastgelegd in europese regelgeving, zoals bv ECE-R90 en TUV.

Garanties

Welke garanties biedt Autopartsonline?
Op alle remonderdelen zijn de originele fabrieksgaranties van toepassing, mits deugdelijk gemonteerd en gebruikt onder normale omstandigheden. (vervolgschade kan niet op ons verhaald worden)

Autopartsonline

Wat doet Autopartsonline?
Autopartsonline biedt u ruim 20 jaar ervaring in het remmenvak. Deze ervaring delen wij met onze klanten door het aanbieden van de scherpste prijs van Nederland en een advies op maat bij remproblemen. Autopartsonline houdt met de online bestellingen zijn kosten laag, waardoor u een hoge korting op de onderdelen krijgt en daarmee een AANZIENLIJKE BESPARING OP UW AUTOKOSTEN REALISEERD.

Klachten

Heeft u een klacht over ons bedrijf / service / produkten
Graag een mailtje of gewoon even bellen, wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

AfterPay - Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay - Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor autopartsonline.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij autopartsonline.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 400 euro.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid (https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/over-afterpay/privacy-statement) zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel (https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/hoe-werkt-afterpay) van de AfterPay website.
Zoeken op artikelnummer

Uw zekerheden
Meer dan 32 jaar ervaring
Orginele kwaliteit met 1 jaar garantie
Voor 16.00 uur besteld,
morgen in huis
Veilig bestellen betalen met iDeal
30 dagen retourgarantie
Verzendkosten altijd € 7,95

Klantenbeoordeling

10362 klanten beoordelen ons met een 9.4/10
 

Veilig winkelen

Veilig betalen met iDeal


Veilig achteraf betalen met AfterPay

Snel geleverd

Wij leveren in

Volg Ons

In beeld bij