Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Remklauwen Kia Cerato koup

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw KIA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Cerato Koup
2009 - heden
2009 - hedenCoupé
Cerato Koup
2013 - heden
2013 - hedenCoupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Rode remklauwen

Achter remschijven worden bediend met achter klauwen. Wij controleren altijd bij de Kia CERATO KOUP dealer of de onderdelen passen op uw auto. Water in de remvloeistof veroorzaakt roest in de cilinders. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remklauw voor uw Kia

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remvloeistof trekt vocht aan.

Het ontluchten van een remklauw

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Remvloeistof verversen is noodzakelijk bij montage. De rubber stofkappen kunnen scheuren. Vuile remvloeistof is geen apk-afkeur punt.

Alle Kia Cerato Koup remklauwen