Remklauwen Porsche 718

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen van uw Porsche 718 een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt.Porsche 718 Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw PORSCHE type:

ModellenBouwjarenUitvoering
718 Boxster (982)
2016 - heden
2016 - hedenCabriolet
718 Cayman (982)
2016 - heden
2016 - hedenCoupé
718 Boxster Spyder (982)
2019 - heden
2019 - hedenCabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remklauw Porsche repareren

Soms zijn er alleen bepaalde delen van de Porsche remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Naast de nieuw remklauwen hebben wij ook de complete Porsche remklauw reparatie-sets en remklauw geleidebussen sets in ons assortiment. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen.

Porsche Remklauw vervangen

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus,als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven van uw Porsche   als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof,welke bijgevuld moet worden.

Hoe stel je een achter remklauw terug?

Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automatrialen zaken. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneerd.

Alle Porsche 718 remklauwen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!