Remschijven Alfa Romeo 4c spider

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw ALFA ROMEO type:

ModellenBouwjarenUitvoering
4c Spider
2014 - heden
2014 - hedenCabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Sport remschijven Alfa Romeo 4C SPIDER

Brembo remblokken hebben een sportieve remwerking. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Garages monteren ook vaak abs en brembo remmen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Alfa Romeo

Bij een rem test moet het voertuig altijd recht uit blijven rijden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De beste automotive remschijf fabrikanten zijn; BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. De legering van het gietijzer bepaald de kwaliteit van de schijf.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Het wegdek is mede bepalend voor de wegligging van het voertuig Winterbanden zijn bij temperaturen onder de 7 graden aan te raden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Zonder geldig apk keurings rapport mag de auto niet op de openbare weg.

Alle Alfa Romeo 4c Spider remschijven