Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Remschijven Alfa Romeo 8c

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw ALFA ROMEO type:

ModellenBouwjarenUitvoering
8c
2007 - 2009
2007 - 2009Coupé
8c Spider
2008 - 2010
2008 - 2010Cabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Sport remschijven Alfa Romeo 8C

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Achter schijven hebben ook remklauwen en blokken. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Brakemax sport schijven zijn geperforeerde remschijven. De meest voorkomende auto onderdelen koopt men makkelijk online.

Geperforeerde remschijven

Garages monteren ook vaak abs en brembo remmen. Rembekrachtiging zit nu op iedere auto en is erg comfortabel. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer zorgt de schijf voor apk afkeur? Slijtage ontstaat door friktie tussen de materialen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Alfa Romeo

Brembo is een producent met eigen gieterijen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een noodstop moet men zien te vermijden om schade te beperken.

Alle Alfa Romeo 8c remschijven

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!