Remschijven Ldv G10

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw LDV type:

ModellenBouwjarenUitvoering
G10 Mpv
2015 - heden
2015 - heden
G10 Bestelwagen
2015 - heden
2015 - heden
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Ldv G10

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Controle van alle slijtdelen op de auto moet op tijd gebeuren. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Veel roest op de schijf zal minder remvermogen geven. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Geperforeerde remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het ruwe gietstuk laat meen roesten en werken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. De legering van het gietijzer bepaald de kwaliteit van de schijf.

Sport remschijven Ldv

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Zonder geldig apk keurings rapport mag de auto niet op de openbare weg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Sport schijven kunnen wel 30% meer rempower genereren Auto merken als audi mercedes porsche bmw enz monteren geperforeerde schijven op hun duurdere modellen.

Alle Ldv G10 remschijven