Remschijven Maserati 420/430

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MASERATI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
420/430
1985 - 1994
1985 - 1994Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Geperforeerde remschijven

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Brembo is een producent met eigen gieterijen. Voorkomen van grote reparaties is goed voor uw beurs.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Maserati 420/430

Elke Maserati heeft een eigen VIN-nummer. De juiste toleranties worden meestal in Europesche fabrieken gemaakt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Sport remschijven auto

Apk afkeur van remschijven komt vaak voor. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Rembekrachtiging zit nu op iedere auto en is erg comfortabel.

Alle Maserati 420/430 remschijven