Voordeelpakket remschijven & remblokken voor Mini Mini Cooper D

+ inclusief slijtindicator & remblok-montageset

Zeker weten of dit product past?
Vul uw kenteken in om te controleren of dit product op uw auto past.

- 57%
427,21
183,70
Prijs per voordeelset
Nu besteld, morgen gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie
Compleet pakket voor 2 wielen
Nu besteld, morgen gratis in huis!
Geen verzendkosten
100% pasgarantie met onze extra check

Artikelnr: voordeelpakket-18298-37434-1648Q-39645

Altijd
zekerheid!
Past dit onderdeel echt op mijn auto? Lees meer over onze check

Wat zit er in de doos?

  • 2 remschijven
  • 4 remblokken
  • 4 achterplaatjes tegen piepen
  • 1 complete remblok montageset
  • 1 slijtindicator
  • 1 flacon reiniger (per bestelling)
  • 1 tube keramisch vet (per bestelling)

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Producteigenschappen

  • 1e keuze van meer dan 10.000 garages
  • Gemaakt in Europa
  • Exacte pasvorm

Wat is standaard kwaliteit?

  • Standaard gemonteerd op uw automerk
  • Hetzelfde onderdeel als in uw garage
  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • 2 jaar garantie
  • Voorzien van ECE R90 en TÜV-Keurmerk
TUV-ISO

Hoeveel extra voordeel krijg ik?

ArtikelNormale prijsExtra korting
2 x
Remschijven
€126,98€2,42
1 x
Remblokken
€30,92€1,21
1 x
Remblok montagesets
€15,03€1,21
1 x
Slijtindicatoren
€16,83€1,21
€189,75€6,05
Prijs voor de gehele set
183,70
Specificaties

Product specificaties

Ø Buiten diameter
294 mm
Aantal wielbouten
4 -gat
dikte
22 mm
Min. Dikte
20 mm
Totale hoogte
44 mm
type
Gespleten / geperforeerd
Centreringdiameter [mm]
64 mm
Ø Steekmaat wielbouten diameter
100 mm
schroefdraadmaat
M12
Oppervlakte
Gecoat
Gewicht
6,4 kg
Remsysteem
TRW
Hoogte
53,5 mm
Breedte
131,4 mm
dikte
17,7 mm
Bijzonderheden
Geschikt voor slijtage waarschuwingscontact
Gewicht
1,48 kg
Remsysteem
TRW
Gewicht
0,04 kg
Lengte
802 mm
Gewicht
0,05 kg
Aantal indicators
1 Aantal per as
Merk

Over het merk All Brake Systems/ ABS

Wij verkopen auto-onderdelen van het merk All Brake Systems. Ook wel afgekort als ABS. Het onderdelenpakket van ABS omvat remonderdelen, stuur- en chassisdelen en wiellagers. Kortom de onderkant van de auto. Onderdelen van ABS worden al sinds 1978 geleverd. Inmiddels gebruiken meer dan 10.000 garages door heel Europa ABS als eerste keuze.

ABS beschikt al sinds jaar en dag over een ISO 9001 keurmerk en voldoet aan alle kwaliteitseisen voor vrijwel alle Europese landen. Het merk is dan ook al meer dan 40 jaar een veilig en vertrouwd begrip in de automotive wereld.

Het enorme assortiment van meer dan 29.496 verschillende artikelen dekt nagenoeg alle automerken en modellen in alle Europese landen.

Veelgestelde vragen
Hoe lang remschijven mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remschijven ongeveer 80.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en kunnen ze langer mee gaan. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval ook een hogere kwaliteit remschijf.
Remschijven moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. De minimale dikte is afhankelijk van de remschijf die je op je auto gemonteerd hebt. Onder de kop ‘specificaties’ vind je de minimale remschijfdikte. Verder dienen de remschijven vervangen te worden wanneer het stuur trilt bij het remmen of wanneer het remvermogen is afgenomen.
Als je voor het eerst remschijven gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutel set met torx en inbus? Dan is het vervangen van remschijven al goed te doen. Neem er de eerste keer 2 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Bekende standaard kwaliteit merken zijn Bosch, TRW, All Brake Systems (ABS), ATE en Zimmermann. Wij leveren standaard kwaliteit remschijven van het merk All Brake Systems (ABS). Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo of Brakemax remschijven en remblokken.
Nee, wanneer je je remschijven vervangt is het de gouden regel om ook remblokken gelijk mee te vervangen. Waarom zul je denken? Dit komt omdat remblokken inslijten op de remschijf. In geval van nieuwe remschijven wil je dat de nieuwe remschijven worden ingesleten met een nieuwe remblok. Alleen dan krijg je een ideale afslijting van de remblokken wat zorgt voor optimale remprestaties. Andersom is dit echter niet nodig.
Op de standaard kwaliteit remschijven kun je het beste ook standaard kwaliteit remblokken plaatsen. Deze zijn op elkaar afgestemd en zorgen voor optimale remprestaties. Verlang je iets meer van je remmen maar wil je niet gelijk duurdere remschijven aanschaffen? Dan kun je kiezen voor een upgrade met remblokken van Brembo. Deze zijn van een hogere kwaliteit en geven je misschien wel net het verschil waar je naar op zoek bent.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remschijven zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remschijven zo’n 80.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remschijven. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Hoe lang remblokken mee gaan is afhankelijk van je rijstijl. Onder normale omstandigheden gaan remblokken ongeveer 50.000 km mee. Rij je veel snelweg? Dan rem je minder en rij je er meer kilometers mee. Rij je alleen maar binnendoor? Dan rem je vaker en gaan ze relatief korter mee. Sportieve rijder, zware auto of rij je vaak met zware bagage of een aanhanger/caravan? Reken er dan op dat je remmen aanzienlijk korter mee kunnen gaan. Overweeg in dat geval de hogere kwaliteit van Brembo.
Remblokken moet je vervangen wanneer de minimale dikte bereikt is. Dit wordt vaak aangegeven door een lampje op je dashboard. Deze wordt aangestuurd door middel van een slijtindicator. Heb je geen lampje voor de remmen op je dashboard? Dan kan het zijn dat de remblokken op je auto zijn uitgerust met een akoestische slijtindicator. Zoals de naam al doet vermoeden zullen de remblokken een scherp schurend metaal geluid maken zodra deze versleten zijn. Dit is duidelijk hoorbaar.
Als je voor het eerst remblokken gaat vervangen kan het een grote klus lijken. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ben je een beetje handig en heb je een krik, staalborstel en een dopsleutelset met torx en inbus? Dan is het vervangen van remblokken goed te doen. Neem er de eerste keer 1,5 uur de tijd voor. Doe je het vaker dan heb je aan een half uur per wiel al snel genoeg. Geen brug tot je beschikking? Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je krik stevig staat. Bekijk ook onze uitgebreide handleiding voor meer uitleg en tips.
Jazeker! We geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Remonderdelen zijn slijtage producten. Uiteraard zit er op normale slijtage van de remdelen geen garantie.
Dat is niet altijd nodig. Remblokken gaan minder lang mee dan remschijven en slijten bovendien op de remschijf. Daarom is het bij remblokken niet nodig om ook gelijk de remschijven te vervangen. Zoals andersom wel het geval is. Natuurlijk wil je wel voorkomen dat je 10.000 km later toch je remschijven moet vervangen en daarom ook weer nieuwe remblokken moet plaatsen. Dus kijk voordat je de remblokken gaat bestellen ook gelijk of de remschijven aan vervanging toe zijn. Dat kan je weer een besparing opleveren in de toekomst.
Ben je tevreden met het huidige remvermogen van je auto? Heb je geen trillingen in het stuur of in het rempedaal wanneer je remt? Rij je niet of zelden met zware lading of aanhangers zoals een caravan? Dan is de standaard kwaliteit waarschijnlijk goed genoeg voor je. Standaard kwaliteit remblokken zijn vergelijkbaar met de kwaliteit remblokken waar je auto mee afgeleverd is. Verlang je meer van je remmen? Overweeg dan Brembo remblokken.
Ja, remblokken moeten altijd inwerken op remschijven. Bij het rijden zul je aan het begin misschien merken dat de auto iets minder goed remt dan je gewend bent. Dit komt omdat de remblokken en remschijven nog op elkaar moeten inslijten. Dit proces noemt men inremmen. Het is belangrijk dat je de eerste 100km de remmen niet te heet laat worden. Dit voorkom je door niet te bruut te remmen. Anders kunnen de remblokken verbranden en neemt het remvermogen af.
Remblokken zijn zo samengesteld dat ze zeer langzaam slijten. Gemiddeld gaan remblokken zo’n 50.000 km mee. Veel, lang en hard remmen zorgt voor een versnelde slijtage van de remblokken. Wil je het maximale uit je remmen halen? Zorg er dan voor dat je je nieuwe remmen de eerste 100 km rustig inrijdt. Anticiperen en de auto uit laten rollen in plaats van veelvuldig remmen zorgt ook voor een langere levensduur.
Ja, dit artikel past op uw auto. Uit onze database blijkt dat dit product het vaakst is verkocht voor uw autotype. In 80% van de gevallen klopt dit ook. Voor extra zekerheid vragen wij na elke bestelling om het chassisnummer. Hiermee controleren we uw bestelling ook nog in het dealersysteem van uw auto. Zo krijg u altijd de passende spullen.
Ja, bij ons krijgt u altijd 2 jaar garantie.
Jazeker. Wij zijn de moeilijkste niet. Wilt u het product retourneren? Dan kan dit binnen 100 dagen.

Zeker weten of dit product past?
Controleer via uw kenteken of dit product past op uw auto.

Geen kenteken?

Tip!

  • U kunt ons altijd bellen op 0341 267 637 als u nog vragen heeft over dit product.
  • Wij hebben een vakkundige Nederlandse helpdesk.
Standaardnummers
92196703
TEXTAR
92196705
TEXTAR
521422
BENDIX
360406069100
MAGNETI MARELLI
360406069101
MAGNETI MARELLI
09.A047.11
BREMBO
09.A047.10
BRADI
34116777825
MINI
BV 8726
BRECO
BN-0242
AKEBONO
BN-0242E
AKEBONO
25117 V
AP
628.2498
VILLAR
34 11 6 767 143
BMW
34 11 6 767 144
BMW
34 11 6 771 837
BMW
34 11 6 771 838
BMW
34 11 6 774 050
BMW
34106884263
BMW / MINI
34112288854
BMW
34112288855
BMW
8DB 355 011-261
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 014-431
HELLA / HELLA PAGID
8DB 355 031-211
HELLA / HELLA PAGID
T1444
PAGID
T1827
PAGID
302049
VALEO
598699
VALEO
604116
VALEO
670699
VALEO
0 986 424 819
BOSCH
0 986 494 120
BOSCH
0 986 494 264
BOSCH
0 986 494 588
BOSCH
0 986 495 251
BOSCH
0 986 TB2 889
BOSCH
0 986 TB3 112
BOSCH
1 987 474 413
BOSCH
23915 178 1 5 T4281
TEXTAR
2391503
TEXTAR
2391601
TEXTAR
2391604
TEXTAR
89016900
TEXTAR
573137CH
CHAMPION
573137D
JURID
573137J
JURID
573137J-AS
JURID
573137JC
JURID
573137J-D
JURID
510505
BENDIX
323700038900
MAGNETI MARELLI
363700201444
MAGNETI MARELLI
363700406034
MAGNETI MARELLI
363702161426
MAGNETI MARELLI
363802160864
MAGNETI MARELLI
MDB2682
MINTEX
MDB3017
MINTEX
MDB82682
MINTEX
BP1480
QUINTON HAZELL
MBP1676
QUINTON HAZELL
16559
FEBI BILSTEIN
16786
FEBI BILSTEIN
GDB1611
TRW
GDB1611DTE
TRW
DP 06 006
BREMBO
P 06 034X
BREMBO
P 06 067
BREMBO
P06034
BREMBO
P06034N
BREMBO
FDB1747
FERODO
FDB1974
FERODO
FSL1747
FERODO
FSL1974
FERODO
23915.175.1
ZIMMERMANN
23915.175.3
ZIMMERMANN
23915.975.1
ZIMMERMANN
BL1938A4
FTE
BL1938D4
FTE
20 91 6559
SWAG
8110 11028
TRISCAN
7.811
PEX
7.861S
PEX
LP 1923
DELPHI
LP2186
DELPHI
1131.00
METZGER / REMSA
1170055
METZGER
1374.00
METZGER
34112289143
MINI
34112289145
MINI
AN-4426K
AKEBONO
AN-4426KE
AKEBONO
D1308-8423
FMSI-VERBAND
BBP1926
BORG & BECK
BPBM-1006
AISIN
22-0592-0
METELLI
22-0664-0
METELLI
RBP282
DOYEN
RBP376
DOYEN
WS 0270 A
OJD (QUICK BRAKE)
WS 0270 B
OJD (QUICK BRAKE)
221529
NK
221556
NK
221571
NK
12232
OPTIMAL
12233
OPTIMAL
BP-12232
OPTIMAL
BP-12233
OPTIMAL
PD02.505
FRIGAIR
6803
MAPCO
6803/1
MAPCO
6803HPS
MAPCO
025 239 1517
MEYLE
21131.00
ROADHOUSE
PA-0049AF
JAPANPARTS
181662
ICER
181662-700
ICER
V20-8159
VAICO
HP 7668
HAVAM
NP2253
NATIONAL
BA2307
BARUM
05P1241
LPR
05P1241A
LPR
08.34.120
TRUCKTEC AUTOMOTIVE
RAP1230
REMY
FO 928281
ROULUNDS BRAKING
SP 430 PR
SCT - MANNOL
50-00-0049
ASHIKA
FD7164A
NECTO
793
MGA
BD S543P
RHIAG
PA1661
Brake ENGINEERING
PAD1443
APEC braking
PD3129
APEC braking
PCP1028
DON
N-1722
COBREQ
FBP-1385
FREMAX
8DB 355 026-031
HELLA PAGID
6216027
SASIC
DBP211747
DURON
1463601210
JP GROUP
6116111
GIRLING
23915 00 701 00
BRECK
1131 00
KAWE
810088
KAWE
608.0
fri.tech.
680.0
fri.tech.
501 142
TOPRAN
12-1195
E.T.F.
822-592-0
CIFAM
822-664-0
CIFAM
1050218
1050881
P10313.00
WOKING
626.1241
VILLAR
626.1241A
VILLAR
923
SIMER
RA.0852.2
RAICAM
ADG04297
BLUE PRINT
13046027102N-SET-MS
MASTER-SPORT GERMANY
202202380
MASTER-SPORT GERMANY
202202390
MASTER-SPORT GERMANY
BPA1131.00
OPEN PARTS
24185z
KLAXCAR FRANCE
19-0564
MAXGEAR
ADB01531
COMLINE
CBP01531
COMLINE
LVXL1277
MOTAQUIP
LVXL1657
MOTAQUIP
B360W01
NPS
P1-1031
ASHUKI
838520
VEMA
838522
VEMA
K821000
VEMA
B1.G102-0794.2
GALFER
500049
JAPKO
BRP1443
EEC
JQ1013948
KAMOKA
B111122
DENCKERMANN
C1B023ABE
ABE
BSG 15-200-024
BSG
BSG 15-202-014
BSG
FK20022
KAISHIN
151-1986
WEEN
JCP1747
JURATEK
WBP23915A
WAGNER
BP2126
DJ PARTS
PRP1157
PROTECHNIC
PRP1157-3M
PROTECHNIC
PRP1157C
PROTECHNIC
6002668
KRAFT AUTOMOTIVE
PBP1030
PATRON
55407
ASAM
000 251-SX
STELLOX
1142 000-SX
STELLOX
BD-1429
LYNXauto
JAPPA-0049AF
PEMEBLA
PF1433
PROCODIS FRANCE
BP3195
BREMSI
J3661025
HERTH+BUSS JAKOPARTS
PFK808
TRW
A 02 410
BREMBO
8105 101635
TRISCAN
LX0405
DELPHI
109-1648
METZGER / OJD (QUICK BRAKE) / KAWE
BBK1237
BORG & BECK
7915648
NK
D42478A
AUTOFREN SEINSA
420055
ERT
901648
FRENKIT
2356
CARRAB BRAKE PARTS
8DK 355 250-921
HELLA / HELLA PAGID
24.8190-0277.2
ATE
620277
ATE
P8095
PAGID
1 987 473 058
BOSCH
98036200
TEXTAR
98036210
TEXTAR
WWI316
CHAMPION / WAGNER
581407
JURID
359003100760
MAGNETI MARELLI
363700168095
MAGNETI MARELLI
363700400299
MAGNETI MARELLI
MWI0401
MINTEX
BWI1089
QUINTON HAZELL
70608155
HERTH+BUSS ELPARTS
31562
FEBI BILSTEIN
GIC247
TRW
A 00 299
BREMBO
FWI316
FERODO
BZ1132W-SET
FTE
11 93 1562
SWAG
WK638
PEX
LZ0233
DELPHI
WK 17-116
METZGER
34 35 6 773 017
MINI
34 35 6 783 230
MINI
34 35 6 789 329
MINI
BWL3028
BORG & BECK
BPBMK-9222
AISIN
SU.222
METELLI / TRUSTING / fri.tech. / CIFAM
WS 0267
OJD (QUICK BRAKE)
280170
NK
WKT-60005K
OPTIMAL
56622
MAPCO
314 527 0005
MEYLE
001087
REMSA / ROADHOUSE / WOKING
BW70119
BUGIAD
610584 E C
ICER
610605 E C
ICER
V20-72-0064
VEMO
BAV1044
BARUM
KS0078
LPR
51649
BIRTH
SPS 200
SCT - MANNOL
212084
MEAT & DORIA
TU175
MGA
BWR5052
APEC braking
WIR5195
APEC braking
FWI-5100
FREMAX
6236014
SASIC
6097300300
JP GROUP
6324701
GIRLING
WS0267A
KAWE
501 958
TOPRAN
17-6903
E.T.F.
124070
V 00 299
VILLAR
H212084
HOFFER
ADB117203
BLUE PRINT
T402093
METALCAUCHO
AK3130.00
OPEN PARTS
23-0024
MAXGEAR
755095
CAUTEX
LVWS51
MOTAQUIP
VE51649
VEMA
B1.G190-0013.2
GALFER
10315796
ALANKO
105060
KAMOKA
B170089
DENCKERMANN
BSG 15-201-028
BSG
JCW235
JURATEK
PE17032
PATRON
8267-1
CARRAB BRAKE PARTS
00-10085-SX
STELLOX
02093
Metalcaucho
WI0645
BREMSI
Vragen? Bel ons!
0341 267 637
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.