Remtrommels Toyota Celica supra

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Celica Supra
1981 - 1985
1981 - 1985Coupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Toyota CELICA SUPRA

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Remtrommels met wiellagers

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat.

Remtrommels voor uw Toyota bestellen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Alle Toyota Celica Supra remtrommels