Remtrommels Toyota Dyna 100

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Dyna 100 Open Laadbak/ Chassis
1985 - 1995
1985 - 1995Open laadbak/ Chassis
Dyna 100 Open Laadbak/ Chassis
1995 - 2001
1995 - 2001Open laadbak/ Chassis
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels met wiellagers

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Toyota DYNA 100. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remtrommels voor uw Toyota bestellen

Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Remtrommel voor uw auto

Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Alle Toyota Dyna 100 remtrommels