Remtrommels Toyota Dyna 200

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Dyna 200 Open Laadbak/ Chassis
1985 - 1995
1985 - 1995Open laadbak/ Chassis
Dyna 200 Open Laadbak/ Chassis
1995 - 2001
1995 - 2001Open laadbak/ Chassis
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels met wiellagers

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, TRW, ATE, Jurid, Bosch, Rofren, ABS, Lucas en Pagid Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remtrommels voor uw Toyota DYNA 200 bestellen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remtrommel voor uw Toyota

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Alle Toyota Dyna 200 remtrommels