Remtrommels Toyota Land cruiser 100

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Land Cruiser 100
1998 - 2007
1998 - 2007Terreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels met wiellagers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Toyota LAND CRUISER 100 past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto.

Remtrommels voor uw Toyota bestellen

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden.

Remtrommel voor uw auto

Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen.

Alle Toyota Land Cruiser 100 remtrommels