Remtrommels Toyota Mr 2

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Mr 2 type 1
1984 - 1990
1984 - 1990Coupé
Mr 2 type 2
1989 - 1999
1989 - 1999Coupé
Mr 2 type 3
1999 - 2007
1999 - 2007Cabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels voor uw Toyota MR 2 bestellen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Toyota. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remtrommels met wiellagers

Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remtrommel voor uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Alle Toyota Mr 2 remtrommels