Remtrommels Toyota Prius plus

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Prius Plus
2011 - heden
2011 - hedenMPV
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Toyota PRIUS PLUS

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Toyota. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen.

Remtrommels met wiellagers

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Remtrommels koopt men bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Alle Toyota Prius Plus remtrommels