Remtrommels Toyota Starlet 1000

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Starlet 1000
1974 - 1978
1974 - 1978Hatchback
Starlet 1000 Kombi
1974 - 1978
1974 - 1978Stationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels voor uw Toyota STARLET 1000 bestellen

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken.

Remtrommel voor uw Toyota

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remtrommels met wiellagers

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Alle Toyota Starlet 1000 remtrommels