Remtrommels Toyota Verso s

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Verso S
2010 - 2016
2010 - 2016MPV
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels met wiellagers

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remtrommels voor uw Toyota VERSO S bestellen

Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Toyota, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Remtrommel voor uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Alle Toyota Verso S remtrommels