Remtrommels Volkswagen (VW)

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Volkswagen (VW)

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remtrommels met wiellagers

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Alle Volkswagen (vw) remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!