Spoorstang Hyundai I40

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw HYUNDAI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
I40 Cw
2011 - heden
2011 - hedenStationwagen
I40
2012 - heden
2012 - hedenSedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Spoorstang zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Hyundai i40.

De juiste v vinden

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Spoorstangen voor uw Hyundai bestellen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Alle Hyundai I40 spoorstang