Spoorstang Hyundai Ix20

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw HYUNDAI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Ix20
2010 - heden
2010 - hedenHatchback
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Spoorstang zelf demonteren

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

De juiste v vinden

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Hyundai ix20 komen.

Spoorstangen voor uw Hyundai bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Alle Hyundai Ix20 spoorstang