Stuurkogels Ferrari 365 gtc/4

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FERRARI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
365 Gtc/4 Coupe
1970 - 1972
1970 - 1972
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste stuurkogel vinden

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Ferrari 365 GTC/4 past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Stuurkogels voor uw Ferrari bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Stuurkogel zelf monteren

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Alle Ferrari 365 Gtc/4 stuurkogels