Wiellagers Ford Cargo

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Cargo
1981 - heden
1981 - heden
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de Ford Cargo dealer of de onderdelen passen op uw auto. Persen moet altijd zeer zorgvuldig gebeuren. Hoe lager de CW waarde hoe minder lucht weerstand er plaats vind. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Wiellagers kopen Ford

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Diesel voertuigen zijn voorzien van gloeibougies. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Alle Ford Cargo wiellagers