Wiellagers Ford Econoline

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Econoline Bestelwagen
2001 - 2002
2001 - 2002
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Ford ECONOLINE

Een wiellager mag je niet horen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Door de computer en injectiesystemen is de automotor zuiniger geworden. U ziet in 1 oogopslag of uw auto is uitgerust met een los wiellager of een wielnaaf.

Ronkend geluid bij een wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Ford. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Goed onderhouden auto’s hebben altijd een volledig ingevulde onderhoudshistorie. Na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig via uw chassisnummer nogmaals uw bestelling op juistheid, pas dan gaat uw bestelling de deur uit.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Alle Ford Econoline wiellagers