Wiellagers Ford F-100

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
F-100
1960 - 1979
1960 - 1979
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Ford F-100

De juiste goede banden garanderen ook een stuk veiligheid. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. De 4 wielen vd auto hebben alle 4 een of meerdere wiellagers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Ford. De juiste lagers zorgen voor het soepel draaien van het wiel.

Wiellagers op uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Deze worden afgekeurd als er speling op de wiellagers of wielnaven zit en als de lagers herrie maken, brommen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze zit nu alleen nog vast met de centrale grote wielmoer, deze losdraaien en de wielnaaf kan vervangen worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Alle Ford F-100 wiellagers