Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Wiellagers Ford F-series

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
F-series
1971 - 2005
1971 - 2005
F-series
2006 - heden
2006 - heden
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Ford F-SERIES komen. Let op het wiellager van uw, auto kan 2 verschillende kanten hebben als het lager met een abs sensor ring is uitgevoerd. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wiellagers kopen Ford

Sierlijsten waren altijd van chroom en nu van kunststof. Mechanische energie, zoals remmen wordt tegenwoordig gebruikt om stroom op te wekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Banden zijn ook slijtage delen en dienen ook tijdig gecontroleerd te worden.

Ronkend geluid bij een wiellager

Gietijzer komt minder veel voor als component. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Altijd op de buitenring persen, en daarna borgring en keringen monteren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Alle Ford F-series wiellagers