Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Wiellagers Ford Galaxie

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Galaxie
1967 - 1975
1967 - 1975
Galaxie
1976 - 1979
1976 - 1979
Galaxie
1979 - 1983
1979 - 1983
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Ford GALAXIE

De juiste goede banden garanderen ook een stuk veiligheid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Elke Ford heeft een eigen VIN-nummer.

Ronkend geluid bij een wiellager

Monteren van wiellaven is een simpele klus Persen van een wiellager moet nauwkeurig gebeuren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Ook de wiellager-naaf of wielnaaf heeft vaak een een ABS-sensor ingebouwd deze kan maar op 1 manier gemonteerd worden en gaat dus altijd goed met monteren.

Wiellagers op uw auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Alle Ford Galaxie wiellagers