Wiellagers Ford Taunus 26m

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Taunus 26m Xl
1969 - 1974
1969 - 1974Sedan
Taunus 26m Xl Coupe
1969 - 1974
1969 - 1974Coupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Ford TAUNUS 26M

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke Ford heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Wiellagers op uw auto

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wiellagers zijn goedkoper dan een complete wielnaaf. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De motor onderdelen zijn vaak van hoogwaardig staal.

Ronkend geluid bij een wiellager

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Hoe lager de CW waarde hoe minder lucht weerstand er plaats vind.

Alle Ford Taunus 26m wiellagers