Wiellagers Jaguar C-type

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
C-type Sedan
1950 - 1953
1950 - 1953
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Jaguar C-TYPE

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Ook peugeot werkt met remschijven en geintegreerde wiellagers. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers op uw auto

Ingevoerde auto’s hebben vaak andere onderdelen dan Nederlandse voertuigen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een wielnaaf van de auto vervangen is redelijk simpel, er hoeft niet geperst te worden, eenvoudig gezegd schuift men de complete wielnaaf zo op de as.

Ronkend geluid bij een wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De gedemonteerde naaf de keringen eruit wippen met een schroeven draaier, of de borgring verwijderen nu kan men het lager uit de naaf persen. autoBanden kunt u in de herfst het best vervangen voor winterbanden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Jaguar komen.

Alle Jaguar C-type wiellagers

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!