Wiellagers Jaguar D-type

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
D-type Sedan
1953 - 1956
1953 - 1956
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Jaguar D-TYPE

Een wielnaaf van de auto vervangen is redelijk simpel, er hoeft niet geperst te worden, eenvoudig gezegd schuift men de complete wielnaaf zo op de as. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Oliefilters vervangt men met nieuwe olie ook bij een grote beurt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De juiste auto onderdelen kunnen het brandstof verbruik positief beïnvloeden.

Ronkend geluid bij een wiellager

De magneet kant testen met een ijzerdeel. De egr klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Jaguar past.

Wiellagers op uw auto

Tijdig onderhoud van een automobiel is noodzakelijk om de kosten laag te houden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Alle Jaguar D-type wiellagers

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!