Wiellagers Jaguar E-pace

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
E-pace
2017 - heden
2017 - hedenTerreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Ronkend geluid bij een wiellager

Ook de wiellager-naaf of wielnaaf heeft vaak een een ABS-sensor ingebouwd deze kan maar op 1 manier gemonteerd worden en gaat dus altijd goed met monteren. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Speling op een lager of naaf kan de auto laten trillen. Ieder wiel heeft een wielnaaf en wiellager. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50 % voor en 50% achter. De schijf dient dan tevens als wielnaaf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Jaguar E-PACE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen Jaguar

Het profiel van de auto band is bepalend voor de remweg. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Alle Jaguar E-pace wiellagers