Wiellagers Jaguar Mark v

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Mark type 5 Sedan
1948 - 1950
1948 - 1950
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Jaguar MARK V

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, ATE, Jurid, Bosch, Lucas, Textar, Brembo, Pagid, TRW, Zimmermann, Rofren en Bendix Elke Jaguar heeft een eigen VIN-nummer.

Ronkend geluid bij een wiellager

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Door de computer en injectiesystemen is de automotor zuiniger geworden. De schijf dient dan tevens als wielnaaf.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het vervangen bij de garage van wiellagers is vaak een kostbare zaak, door de wiellagers en wielnaven met hoge kortingen bij ons te kopen en deze zelf te monteren kan u vaak al honderden euro’s besparen op uw auto kosten. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Alle Jaguar Mark V wiellagers