Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Wiellagers Jaguar Mk i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Mk type 1
1955 - 1959
1955 - 1959Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Ronkend geluid bij een wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Persen moet altijd zeer zorgvuldig gebeuren. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De gedemonteerde naaf de keringen eruit wippen met een schroeven draaier, of de borgring verwijderen nu kan men het lager uit de naaf persen.

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Jaguar Mk I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Wiellagers kopen Jaguar

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Hedendaagse Voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De 4 wielen vd auto hebben alle 4 een of meerdere wiellagers. De juiste wiellagers geven het beste stuurgedrag op de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Alle Jaguar Mk I wiellagers

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!