Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Wiellagers Jaguar Mk ii

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Mk type 2
1955 - 1970
1955 - 1970Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Jaguar Mk II

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Onderdelen die aan het motorblok gemonteerd zijn. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Jaguar, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Mechanische energie, zoals remmen wordt tegenwoordig gebruikt om stroom op te wekken. Achter remschijven bij franse auto’s hebben lagers.

Ronkend geluid bij een wiellager

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij de apk keuring van uw auto worden ook de wiellagers gecontroleerd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Alle Jaguar Mk II wiellagers

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!