Wiellagers Jaguar Mk ix

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Mk type 9
1958 - 1961
1958 - 1961Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Ronkend geluid bij een wiellager

De luchtweerstand van een auto wordt aangeduid met CW waarde. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Jaguar Mk IX komen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig via uw chassisnummer nogmaals uw bestelling op juistheid, pas dan gaat uw bestelling de deur uit.

Wiellagers kopen Jaguar

Goed onderhouden auto’s hebben altijd een volledig ingevulde onderhoudshistorie. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Alle Jaguar Mk Ix wiellagers

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!