Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Wiellagers Jaguar Vanden plas

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Vanden Plas Sedan
1981 - 2009
1981 - 2009
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers kopen Jaguar VANDEN PLAS

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Onderhoud aan de auto kan een grote kostenpost zijn.

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de Jaguar dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ook peugeot werkt met remschijven en geintegreerde wiellagers. De juiste wiellagers geven het beste stuurgedrag op de auto.

Ronkend geluid bij een wiellager

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Alle Jaguar Vanden Plas wiellagers