Wiellagers Jaguar Xe

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Xe
2015 - heden
2015 - hedenSedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Ronkend geluid bij een wiellager

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers kopen Jaguar XE

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Jaguar komen.

Wiellagers op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Alle Jaguar Xe wiellagers