Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Wiellagers Jaguar Xj220

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JAGUAR type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Xj220 Coupe
1992 - 1994
1992 - 1994Coupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Ronkend geluid bij een wiellager

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Wiellagers kopen Jaguar XJ220

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De remweg bij koud weer of sneeuw is veel korter met goed banden. Deze zit nu alleen nog vast met de centrale grote wielmoer, deze losdraaien en de wielnaaf kan vervangen worden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Jaguar komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De onderdelen welke het meest vervangen worden aan huidige auto’s zijn de slijt onderdelen. De wegen in Nederland zijn erg goed en vlak.

Alle Jaguar Xj220 wiellagers

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!