Wiellagers Jeep Grand wagoneer

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw JEEP type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Grand Wagoneer Terreinwagen Gesloten
1983 - 1993
1983 - 1993
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers op uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Wij controleren altijd bij de Jeep GRAND WAGONEER dealer of de onderdelen passen op uw auto. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.

Ronkend geluid bij een wiellager

Bij monteren altijd op de buitenste ring van het lager slaan of persen De achteras draagt de wielnaaf. Tevens wordt u bij ons aan de telefoon met een lacht te woord gestaan door medewerkers die verstand van zaken hebben. Elke Jeep heeft een eigen VIN-nummer. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Wiellagers kopen auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een los wiellager vervangen van de auto gaat als volgt; voorzijde remmen demonteren hierna is de wielnaaf vrij, de centrale moer verwijderen, nu de complete naaf van de as aftikken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Alle Jeep Grand Wagoneer wiellagers