Wiellagers Suzuki Alto

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw SUZUKI type:

TypeKWPKVanafTotType
TypeBouwjaarKW
Van: 06-1982
Tot: 08-1984
293901-06-198201-08-1984F8B
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Suzuki Alto past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Suzuki komen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Ronkend geluid bij een wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Wiellagers kopen auto

De egr klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wiellagers zijn goedkoper dan een complete wielnaaf. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Alle Suzuki Alto wiellagers