Aston Martin wielnaven

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Wielnaaf Aston Martin vervangen

Het vervangen van een wielnaaf is een simpele klus, men schuift als het ware de wielnaaf op de aandrijfas of subframe,zonder nog wiellagers te hoeven persen.Vaak zijn de wielnaven bij uw Aston Martin als deze met abs uitgerust is, met ingebouwde abssensoren welke hun signaal door geven aan de abssensor op het chassis.

Wanneer moet u een Aston Martin wielnaaf vervangen?

  • Wielnaaf vervangen als u een zingend geluid tijdens het rijden hoort
  • Wielnaaf vervangen als men speling aan het wiel ontdekt, vaak tijdens de apk keuring
  • Wielnaaf vervangen als de auto een constant bonkend geluid maakt.

Wielnaaf Aston Martin kopen

Kopen van een wielnaaf is makkelijk in onze webshop, middels uw kenteken selecteerd onze shop uw Aston Martin daarna selecteerd u ,,wielnaven,, en de juiste komen in beeld zowel de voor als de achterzijde. Soms kunnen er verschillende type wielnaven op uw Aston Martin zitten,dit controleren wij nogmaals voor u via uw chassisnummer De wielnaven die u bij autopartsonline koopt zijn altijd voorzien van de juiste bevestegings delen en uiteraard voorzien van de juiste specificaties voor uw auto. Ook hier krijgt u weer  gratis een spuitbus remreiniger en vet bij. 

Garantie wielnaaf

Uiteraard heeft u bij autopartsonline altijd 12 maanden garantie op de wielnaaf ongeacht het aantal kilometers.

Alle Aston Martin wielnaven

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74 WhatsApp us!