Wielnaven Chevrolet Avalanche 1500

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CHEVROLET type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Avalanche 1500 Crew Cab Pickup
2001 - 2006
2001 - 2006Pick-up
Avalanche 1500
2006 - 2013
2006 - 2013
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Chevrolet AVALANCHE 1500

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Wij controleren altijd bij de Chevrolet dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterwielnaaf zelf monteren

Het magnetische deel van het lager bevat de abs sensor. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het vervangen bij de garage van wielnaven is vaak een kostbare zaak, door de wielnaven en wielnaven met hoge kortingen bij ons te kopen en deze zelf te monteren kan u vaak al honderden euro’s besparen op uw auto kosten. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. U krijgt van ons dus pas garantie op uw aankoop naast de productgarantie en tevredenheidsgarantie.

Alle Chevrolet Avalanche 1500 wielnaven