Wielnaven Chevrolet Lacetti

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CHEVROLET type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Lacetti Sedan
2003 - 2013
2003 - 2013Sedan
Lacetti
2003 - heden
2003 - hedenHatchback
Lacetti Stationwagen
2005 - heden
2005 - hedenStationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij het inpersen van het nieuwe lager nooit op de binnenring persen omdat dan het lager direct kapot is. Het magnetische deel van het lager bevat de abs sensor. De 4 wielen vd auto hebben alle 4 een of meerdere wielnaven. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Achterwielnaaf zelf monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Chevrolet LACETTI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Meestal is de service interval rond de 15000 gereden kilometers.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Chevrolet

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het beste kunt u de lagers per as (lees 2) vervangen.

Alle Chevrolet Lacetti wielnaven