Wielnaven Chevrolet Lanos

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CHEVROLET type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Lanos Sedan
2005 - heden
2005 - hedenSedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Chevrolet LANOS

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de Chevrolet dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Achterwielnaaf zelf monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Alle Chevrolet Lanos wielnaven